ILMOITUS

NY- vuosi yrittäjänä on päättynyt ja blogi hiljentynyt. Nettikauppa on myös poistunut, mutta varastossa on aika paljon tavaraa, eli jos näät sivuillamme jotain mielenkiintoista, tavoitat meidät sähköpostitse (osoite löytyy sivupalkista). Kiitos kaikille saamastamme ihanasta palautteesta ja mielenkiinnosta tuotteitamme kohtaan. Yritystoiminnan jatkoa suunnitellaan jo kovasti eli palaamme varmasti jossain vaiheessa asiaan. Kiva kun piipahdit!

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Arvonta!


INTO NY on palannut työssäoppimasta ja valmistautuu tällä viikolla kovaa vauhtia kohti valtakunnallisia ny-messuilla, jotka pidetään Turussa 15-16.4. Torstaina käymme läpi tiukkoja haastatteluja ja perjantaina on myyntitapahtuma, jossa siis kaikkia meidän ihanuuksia on myynnissä. Kannattaa poiketa paikalle!

Messujen kunniaksi laitetaan pystyyn arvonta. Kommentoimalla tätä postausta voit voittaa meidän tuotepaketteja. Arvomme viisi tuotepakettia joiden arvo on yhteensä yli 100€. Eli kannattaa osallistua! Facebook-ryhmän kautta saa myös osallistua, Turkuun laitamme arvontalipukkeita ja arvonta päättyy Lohjan markkinoille sunnuntaina 18.4. Eli siis sunnuntaihin asti on aikaa osallistua! Voittajat arvotaan maanantaina 19.4.

Jätä siis oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi kommenttilootaan ja olet mukana arvonnassa! Toivotamme kaikille arpaonnea ja toivomme että näemme mahdollisimman monet Turussa perjantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti